Ikke la mørket stoppe deg!

Solen tar et sakte farvel med ettermiddagen. Lyset bukker under for det mektige mørket, og igjen har vi ikke et annet valg enn å tilpasse oss.

Det blir mørkere, dag for dag. Det er slik det er hver høst. Allikevel kommer det litt som et sjokk. En overraskelse over hvor stor kontrast det er fra sommeren vi akkurat hadde. 

Den sommeren hvor vi løp ute til sent om kvelden. Da det fremdeles var lyst klokken 22.00, og vi kunne løpe ute i luftige klær og ta inn alle synsinntrykk.

Nå kommer mørket og med det må vi legge om vanene. Mølla inne på treningssenteret er et sikkert valg, men vi må være ærlige med oss selv – er vi virkelig klare for å gi slipp på den gode følelsen vi får av å løpe ute?

Svaret, ja det er for oss et “nei”. Vi er ikke klare for å løpe inne på mølla helt frem til lysere tider. Vi vil løpe ute i skogen, på asfalt og på fjellet. Vi vil løpe ute både før og etter jobb i frisk høstluft, uansett om solen er med oss eller ikke.

Ledlenser – en sikker veiviser

Vi er ikke alene i vår kamp mot mørket, og for vår egen frihet til å selv velge hvor og når vi vil løpe ute. Trofaste og opplyste Ledlenser er med på laget.

De ønsker at alle skal få muligheten til å styrke sin kjærlighet for løping, selv om mørket har inntatt hverdagen.

Med mange hodelykter å velge mellom gir de oss løpere mulighet til å løpe akkurat slik vi selv individuelt ønsker; enten om det er jevnlige løpeturer i et halvveis opplyst nærområde, eller en langtur midt i mørkeste skogen.

Ledlenser ønsker å lede vei for både ivrige mosjonister og seige løpeentusiaster. De ønsker at løpesesongen ikke skal slutte ved solnedgang, og at man skal føle seg trygg når man løper ute i høstmørket.

Neo-serien fra Ledlenser er som skapt for oss løpere.

Ta en nærmere titt på de ulike modellene her.

Leder deg gjennom Nightrun

Slik Ledlenser har et ønske om å forlenge løpesesongen, er Nightrun også arrangert på samme grunnlag. Det er derfor vi hvert år, i overgangen til november, løper sammen i et mørklagt terreng.

I år er Ledlenser med som hovedsponsor. Det vil si at du kan teste Ledlenser sine hodelykter gjennom løypa. Ved hjelp av deres funksjonelle hodelykter med utsøkt lysstyrke leder de deg gjennom mørket, helt fra start og frem til mål.

Vi gleder oss til Nightrun, og ser frem til resten av løpehøsten med Ledlenser på hodet!